Karácsonyi bérlet


Ajándékozzon élményt karácsonyra!
Ünnepelje a Karácsonyt színházunk társulatával!

A Bárka Színház bérlettel készül a Karácsonyra. A bérlettel három tetszőleges előadást tekinthetnek meg nézőink az évad hátralévő időszakában.

A karácsonyi szabadbérletet akció december 1. és 19. között megváltott bérletekre vonatkozik. Azok a nézők, akik ebben az időszakban vásárolnak bérletet december 21-én 21.30-tól részt vehetnek a Bárka Színház karácsonyi ünnepségén és közösen tölthetik el az estét színészeinkkel és a színház többi munkatársával.

Program:
FIRKIN KONCERT


A bérletek 2008. december 1-től válthatóak, részletekről érdeklődjön a színház szervezésén: 1082 Budapest Üllői út 82.; nyitva hétköznap 14-től 19 óráig. Hétvégén előadás előtt két órával.

Telefon: jegypénztár 303 6505, központ: 303 6506.

Bérletárak:
Józsefvárosi 4800.- Ft
Felnőtt 5400.- Ft
Diák/nyugdíjas 4500.- Ft
Páros (két fő részére) 9900.- Ft


***


A Firkin együttes koncertje
Péter János - fuvola, furulya; Göttinger Pál - ének, gitár, ír furulya; Sárhidai Zsuzsa – hegedű; Marczis Attila - elektromos gitár; Szuna Péter - basszusgitár; Juhász Róbert - dob, ének.
www.firkin.hu
Péter János fuvolás (M.É.Z.) 2008 nyarán alakította a FIRKIN zenekart. A stílusnak nincs neve, ír népzene, punk és rock keveredik benne. A féktelenül vidám és a féktelenül dühös ember egyaránt mulatságos, az ír zenétől kölcsönvett önirónia pedig képes ennek végleteit egyetlen gesztussá sűríteni: ellazít, kikapcsol, aztán újra megpörget, energiával és derűvel tölt el. A saját számok mellett sokak által közismert ír dalok és táncok is elhangzanak, utóbbiak a Firkin előadásában friss, dinamikus ízt kapnak.